Om IT Gaming

Hos IT Gaming’s vision er at være de bedste på gaming markedet. Vi ville rigtig gerne tilbyde til den bedste og højeste service, selvfølgelig til den bedste pris.

Vi sælger vi ikke bare gaming pc’er, vi sælger skræddersyet gaming pc’er, hvor du får muligheden for at vælge præcis, hvad der skal være i din gamer pc. Dette fungerer via vores smarte Byg-Selv-PC-konfiguration.

Vi sælger naturligvis også gaming udstyr, så du kan få et 360 graders gaming setup. Du for oven i købet en masse god service og hjælp i samarbejde med vores anden virksomhed IT Løsningen. Som til daglig yder IT hjælp til computere. 

Om ejeren – Oliver Lundby

Hvor skal man starte, når man har interesseret sig for computere hele sit liv?

På mit CV kunne jeg skrive, at jeg som 6-årig fik min første computer – og der gik ikke lang tid, før jeg begyndte at samle mine egne maskiner fra bunden.

Op gennem folkeskolen var jeg IT-problemløseren for både lærere og elever, og det fortsatte i min studietid på handelsskolen. Det samme gjorde sig gældende i min omgangskreds. Var der IT-problemer, blev jeg kontaktet. Efterfølgende læste jeg til datamatiker, og en drøm begyndte at tage form.

I 2018 fik jeg egen hjemmeside og CVR-nr., og i dag driver jeg IT Løsningen med professionel IT-support, webshop og værksted. Her i 2020 started jeg så IT Gaming, hvor jeg sælger gaming computere og gaming udstyr.

Mine kunder består både af selvstændige erhvervsdrivende, forretninger og butikker i forskellige brancher samt en del private kunder med vidt forskellige behov, der alle bliver serviceret efter samme koncept – høj personlig service til en overkommelig pris.

For mig er begrebet service ikke blot et fint ord på et stykke papir – det har jeg bygget hele min virksomhed op omkring. I alle opgaver medtænker jeg altid kundens reelle behov og økonomi, så man ikke får investeret i en Storebæltsbro, hvis man bare skal over en å.

Mine værdier bygger på service, troværdighed og kvalitet. Og så elsker jeg mit arbejde. Det tror jeg også mine kunder kan mærke.

Hvorfor vælge IT Gaming?

– Simpel og høj kvalitet, til lav pris